Drie doden bij eenzijdig ongeval op Mohamed Rashied Pierkhanweg

Bij een eenzijdig ongeval op de Mohamed Rashied Pierkhanweg zijn vrijdagnacht rond twee uur drie inzittenden van een op de kop in een goot terechtgekomen auto om het leven gekomen. 

Een inzittende werd vervoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en een inzittende had de plek van het ongeval verlaten, vermoedelijk de bestuurder, zo laat woordvoerster Rachel Deekman van het Korps Politie Suriname Dagblad Suriname weten.

De auto reed vanuit oostelijke richting naar over de Mohamed Rashied Pierkhanweg. Nabij pand 212 werd een ‘schuurspoor’ op de noordelijke berm waargenomen. Een ijzeren poort en zeven betonnen kolommen waren weggeveegd. De auto werd op de kop in een goot aangetroffen.

Op het wegdek lag een dodelijk slachtoffer, de brandweer moest een dodelijk slachtoffer uit het voertuig bevrijden en een dode werd onder de auto gevonden. Er was een gewonde met letsel aan een onderbeen.

De bestuurder meldde zich later bij de politie zonder zichtbaar letsel. De man verkeerde vermoedelijk onder invloed van invloed en was niet in het bezit van een rijbewijs.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: