Ministerie van OW huldigt zo’n 800 jubilarissen en gepensioneerden en werkt daarmee deels achterstand weg

Zo’n 800 jubilarissen en gepensioneerden van het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn afgelopen maandag en dinsdag gehuldigd in de hoofdmandir van de religieuze vereniging Arya Dewaker aan de J.A. Pengelstraat. Daar werden personen geëerd die 25, 30, 35 of 40 dienstjaren hadden bereikt in 2015 en 2016. 

De jubilarissen en gepensioneerden ontvingen een oorkonde of certificaat, een enveloppe met tussen SRD 1.500 en SRD 2.500, snacks, een warme maaltijd en drank kregen.

Na het aantreden van minister Riad Nurmohamed werd hij geïnformeerd over de grote achterstand bij de huldigingen. ‘We kunnen de ambtenaren en gepensioneerden die zo hard hebben gewerkt voor land en volk niet zo laten, daarom vond ik het nodig dit alsnog te doen.’

Vanwege het grote aantal personen werd de huldiging verspreid over twee dagen. Op beide dagen zijn de Covid-19 maatregelen in acht genomen.

Volgens de bewindsman zullen de jubilarissen en gepensioneerden van 2017, 2018 en 2019 in 2021 gehuldigd worden. Verder heeft hij aangegeven enorm tevreden te zijn met het vlot verloop van de plechtige huldigingsceremonie en bedankte de organisatie en alle actoren voor hun bijdrage.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: