Kassiere (39) verdacht van verduistering

De 39-jarige kassamedewerkster C.J. is woensdag 16 december aangehouden door de politie van het bureau Centrum, verdacht van verduistering, zo meldt het Korps Politie Suriname donderdag 24 december.

Een financieel manager van een handelszaak ontdekte eind november, dat bepaalde kasboekingen niet klopte. De kassiere, C.J., die met de onjuiste boekingen geconfronteerd werd, verklaarde in eerste instantie dat de boekingen volgens haar wel klopte. Zij viel echter door de mand toen bleek, dat de onjuiste boekingen terugliepen tot de periode december 2019.

De manager heeft 9 december aangifte van verduistering tegen C.J. gedaan. Na te zijn ontboden door de politie werd de vrouw aangehouden. Zij ontkent echter zich schuldig te hebben gemaakt aan verduistering.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is C.J. voor verduistering in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: