China en Brazilië schrappen vluchten vanuit het VK

China en Brazilië hebben alle vluchten vanuit het Verenigd Koninkrijk geschrapt vanwege de gemuteerde Britse variant van het coronavirus. De Chinese overheid schrapt ook alle acht wekelijkse vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, uitgevoerd door Air China, China Eastern Airlines, China Southern Airlines, en British Airways, dat twee keer per week vloog tussen Londen en Shanghai.

Reizigers naar Brazilië mogen het land ook niet meer in als ze in de afgelopen twee weken in het Verenigd Koninkrijk zijn geweest, zo maakte de regering van Jair Bolsonaro bekend. Nederland weert sinds dinsdag geen reizigers uit het Verenigd Koninkrijk meer. Alle mensen die het land binnenkomen moeten wel een negatieve coronatest kunnen overleggen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: