Visser valt van steiger en verdrinkt in Surinamerivier

De Guyanees Hayword Eyune, die als visser en matroos op een boot woonde, is dinsdagavond laat van een steiger in de Surinamerivier gevallen en verdronken. De boot was bij de steiger aan de Sir Winston Churchillweg ter hoogte van pand nummer 509 aangemeerd, zo bericht het Korps Politie Suriname woensdagavond. De politie van het bureau Houttuin kreeg rond 22.15 uur van het Command Center de melding, dat een visser overboord was gevallen en in de diepte was verdwenen.

Volgens het voorlopig politieonderzoek is op camerabeelden te zien, dat Eyune, die werkzaam was bij het visbedrijf Ocean Delight, vermoedelijk onder invloed was van alcohol en naar de boot liep. Op een gegeven moment boog hij op de steiger voorover, verloor zijn evenwicht en viel in de rivier.  De visser is nog niet terecht. De zoekactie wordt voortgezet.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: