Telesur doneert uit waardering 126 kerstgeschenken aan frontliners in AZP

Telesur heeft dinsdag kerstgeschenken overhandigd aan 163 frontliners van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP), zo laat het telecombedrijf in een persbericht weten.

De Corona-pandemie heeft ongetwijfeld een enorme impact op de samenleving, met name op onze frontliners in de Covid-19 zorg. Daarom heeft Telesur gemeend om de zorgverleners van het AZP een extraatje te geven als blijk van waardering voor hun bijzondere inzet in het haast afgelopen jaar.

Deze frontliners hebben zich met name door de uitbraak van de Corona-pandemie nog meer moeten inzetten, om patiënten te voorzien van de juiste medische zorg. 

‘We waarderen deze geste van Telesur enorm. De zorgverleners staan onder enorme druk en zullen een kerstgift zeker op prijs stellen’, zei dokter Navin Ramdhani, anesthesioloog-intensivist en hoofd Intensive

Care Unit AZP.

Jennis Asraf, manager Corporate Communication, overhandigde de kerstgeschenken. ‘Vanwege de pandemie hebben we er dit jaar van afgezien ons welbekende kerstconcert te organiseren. We hebben in plaats daarvan besloten de frontlinie in de strijd tegen het Covid-19 virus te gedenken rond de feestdagen’, sprak de manager.

De geschenken werden in ontvangst genomen door dokter Navin Ramdhani en dokter Preveen Banwarie, beiden anesthesioloog-intensivist in het AZP.

error: Kopiëren mag niet!