Standhouders hopen op vlotte aanloop

Het is mij opgevallen dat er toch sprake is van een kleine aanloop van klanten deze dagen zegt een standhouder tegenover de krant. Enkele burgers geven aan dat zij groente toch duur vinden, maar het zich vooralsnog wel kunnen permitteren, aldus de standhouder. De prijzen van de groenten verschillen wel naar tijd en plaats. Als het te duur wordt, kan er toch wel over gesproken worden. Groente, waaronder bladgroente, kan men al tussen SRD 5 en SRD 10 vinden, tomaten tussen SRD 7,50 en SRD 20 en groente, waaronder boulanger, tussen SRD 7,50 en SRD 15.

Een andere standhouder gaf aan dat hij eigenlijk een grotere aanloop verwachtte van de maand. Afgelopen jaren was het wel heel anders, maar nu hoe het virus er is, loopt het toch anders. De maand december is nog niet om en de feestdagen zijn zo aan de deur, dus er is nog een klein beetje hoop dat er nog gesproken kan worden van een vlotte aanloop, zegt de standhouder.  “Het jaar heeft echt met ons gedaan als kleine ondernemers en de situatie blijft zich voortzetten. Ik hoop in ieder geval dat het jaar 2021 toch goed zal gaan.” Een burger gaf aan dat het namelijk ook anders is afgelopen voor haar van het jaar. Versieren komt dit jaar niet voor, maar wel stevig eten. De burger gaf aan dat zij al bezig is de voorbereidingen te treffen voor de komende feestdagen. Ondanks de situatie probeert zij toch het beste van te maken.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: