Meer dataverbruik tijdens lockdown

‘Studenten wijzen op hoge tarieven’

Telesur heeft sinds de verscherping van de lockdownmaatregelen het dataverbuik zien toenemen. Dit bevestigt de afdeling Communicatie van het bedrijf. Ondertussen zei president Chandrikapersad Santokhi in de media dat studenten hebben laten weten dat zij de internetkosten hoog vinden. Het studeren tijdens deze covid 19 periode betekent dat er veel gebruik gemaakt wordt van afstandsonderwijs. De president heeft deze ontwikkeling onder de aandacht gebracht van de minister van TCT en de president-commissaris van Telesur. De president zegt eraan te werken ‘om spoedig duidelijkheid te krijgen’ en streeft naar een oplossing. Belangrijk is dat de president aangeeft dat bekeken moet worden welke groepen moeten worden ontzien. Het ondersteunen van personen, anders genoemd subjectsubsidie, moet nog verder worden ontwikkeld om groepen in de samenleving op een adequate manier bij te staan in deze moeilijke tijd. 

RB

error: Kopiëren mag niet!