Firma Moussi Issa doneert SRD 85.000 aan serviceclub Inner Wheel – Moussi Issa viert haar 85e jaardag

De firma Moussi Issa heeft viert dit jaar haar 85e verjaardag (1935-2020) met super voordeel acties ten behoeve van haar klanten. Het bedrijf schenkt in verband daarmee SRD 85.000 aan de serviceclub Inner Wheel. Het bedrijf wil op deze manier de meest noodlijdende instellingen gedenken.

Directeur/eigenaar Robby Issa sprak van een mijlpaal, omdat de firma nog steeds een familiebedrijf is dat geleid wordt door al drie generaties. De derde generatie maakt thans deel uit van de directie. ‘We zijn deel van de samenleving. We leven in een land met ontzettend veel sociale problemen, vooral op dit moment. En we hebben altijd een budget waarmee we proberen iets te doen voor de gemeenschap’, aldus Issa.

Gekozen is om het bedrag via Inner Wheel aan de sociale instellingen toe te wijzen vanwege hun sociale dienstbaarheid en hun zicht op de noden in de gemeenschap. Volgens Issa zal de serviceclub nagaan

welke instellingen het hardst een donatie nodig hebben. Het biedt de leiding van Moussi Issa voldoening om te kunnen inspelen op de noden binnen de gemeenschap. ‘Dat is altijd zo geweest, vanaf onze oprichting en dat doet me goed’, zegt Issa.

De topman van Moussi Issa heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de gehele samenleving een gezegende kerst toe te wensen, maar roept tegelijk op tot bezinning in deze Covid-periode.

Hij vindt dat iedereen de verantwoordelijkheid moet kunnen opbrengen om voortdurend rekening te houden met onder andere de kwetsbare groepen en de zorgverleners, op wie thans een grote druk heerst. De directeur doet een beroep op eenieder om zichzelf goed te beschermen, zodat men zichzelf en elkaar niet onnodig blootstelt aan besmetting met het

virus.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: