Forse stijging aantal nieuwe Covid-besmettingen dinsdag: 86

Aantal besmettingen binnen 24 uur meer dan verdubbeld

Waren het vorige week woensdag nog 20 personen die met het Coranavirus besmet zijn geraakt, donderdag 27, vrijdag 31, zaterdag was het aantal flink gestegen naar 52, zondag toch een lichte daling naar 41, maandag heeft de daling zich voortgezet met 31 besmettingen, maar dinsdag weer een forse stijging naar 86 (waarvan 45 in Paramaribo), aldus de dinsdagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website.  Er zijn dinsdag 328 tests uitgevoerd. 27 Patiënten zijn genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 244, dat waren er maandag 185. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er zondag 1.163. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 6 en 37 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er zondag nog 19 en woensdag 5. 129 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.669.

error: Kopiëren mag niet!