Automobiliste (45) overlijdt na aanrijding te Groot Henar

De 45-jarige automobiliste Sherita Habbel-Kasi is zondag na een frontale aanrijding op de Attaoellaweg te Groot Henar in het Mungra Medisch Centrum te Nieuw-Nickerie overleden, zo meldt het Korps Politie Suriname maandag. De politie van het bureau Henar kreeg zondag omstreeks 16.45 uur de melding van een frontale aanrijding met zwaargewonden. Het bleek te gaan om een frontale aanrijding tussen een Toyota Wish met zes inzittenden en een Toyota Vitz met twee inzittenden.

De automobilist S.B. reed met 5 inzittenden over de Attaoellaweg in de richting Nieuw-Nickerie, terwijl Habbel-Kasi met haar echtgenoot uit tegenovergestelde richting kwam. Het vermoeden bestaat, dat de vrouw  met een hoge snelheid reed en ter hoogte van Serie 3 moet hebben uitgeweken voor de vele wegverzakkingen en de waterplassen op de weg. Hierdoor verloor zij de controle over de besturing van het voertuig en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing.

Zowel de bestuurders als de mede inzittenden liepen verwondingen op. De bestuurders, die in het bezit bleken te zijn van een rijbewijs, waren op dat moment niet aanspreekbaar. Met ambulances werden alle acht gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum. De bestuurster kwam kort na aankomst in de ziekeninrichting te overlijden. 

De moeder van de bestuurder S.B. en de echtgenoot van Sherita Habbel-Kasi zijn beiden ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis, terwijl de 3-jarige dochter van S.B afgevoerd is naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het meisje is ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: