Aantal nieuwe Covid-besmettingen: 31

Waren het woensdag nog 20 personen die met het Coranavirus besmet waren geraakt, donderdag 27, vrijdag 31, zaterdag was het aantal flink gestegen naar 52, zondag toch een lichte daling naar 41 en maandag heeft de daling zich voortgezet met 31 besmettingen, aldus de maandagavond bijgewerkte officiële Covid-19 website. Er zijn maandag 120 tests uitgevoerd. 5 Patiënten zijn genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt nu 185. 839 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine, dat waren er zondag 1.163. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 5 en 35 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen, dat waren er zondag nog 19 en woensdag 5. 99 Positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.583.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: