Opgeruimd staat netjes

De Surinamerivier, bekeken vanaf achterzijde van de Vreedzaam Markt aan de Waterkant, is een toestand die de heersende verwarring uitstraalt. Het is een rommel, een chaos, een broeinest van bacteriën en ziekten. Een plaats waar zich gespuis ophoudt. Bewoners en winkeliers van de Watermolenstraat hebben doorgegeven dat de nachtvlinders en drugverslaafden, die zich voor hun deur ophielden, zich hebben verplaatst naar de Vreedzaam Markt. “Aan de ene kant zijn wij blij, maar het is geen oplossing. De overheid, het gezagsapparaat, al de instellingen en personen waardoor het overheidsgezag zich doet gelden, is niet bij machte om de augiasstal op te ruimen. Alhoewel er geen rocket science nodig is om deze toestand weg te werken.

HD

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: