Man (39) aangehouden verdacht van bedreiging en mishandeling ex-vriendin

De 39-jarige D. M. is maandag 14 december door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden op zijn woonadres te Flora. De man wordt verdacht van mishandeling, bedreiging en wederrechtelijke vrijheidsberoving, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 20 december,

Zijn ex-vriendin C.K. had al op vrijdag 13 november aangifte tegen de man gedaan. Zij heeft verklaard, dat de ex-vriend haar tegen haar wil mee nam naar zijn woning en haar toen heeft bedreigd en mishandeld.

C.K. en D.M. hebben samen een kind en hij wilde het kind op die dag zien. Toen zij weigerde bracht hij haar slagen onder bedreiging op het lichaam toe.

Volgens de verklaring van het slachtoffer is D.M. in het bezit van een illegaal vuistvuurwapen en heeft hij zich vaker schuldig gemaakt aan strafbare feiten. Daarom heeft zij de relatie met hem stopgezet.

Hij werd na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: