Kalyan Kedar gereed met eerste eigen nummer: “Kyun Mere”

Kalyan Kedar is de zanger/manager van muziekformatie The Bomb. Hij staat gereed om zijn eerste eigen song te lanceren. Dagblad Suriname verneemt het volgende van Kalyan Kedar. Op 20 december 2020 lanceert Kalyan Kedar (zanger/manager) van muziekformatie The Bomb zijn eerste eigen nummer. Met “Kyun Mere” geeft de getalenteerde artiest uit Nederland een voorproefje van zijn solo album “Independent” dat in 2021 met maar liefst acht video’s uit zal komen. Het album bestaat uit eigen geschreven nummers en zelf gecomponeerde melodieën. Er is op geen enkele wijze inspiratie opgedaan van bestaande liederen of melodieën.

Ruim een jaar geleden bracht Kalyan voor het laatst een videoclip (cover) uit en daarna is het wat betreft music video’s behoorlijk rustig geweest rondom Kalyan. Tijdens de COVID-19 break die sinds maart 2020 in Nederland van toepassing is, heeft Kalyan besloten om zijn droom achterna te gaan en eigen nummers te gaan schrijven. Kalyan durft steeds meer zijn creatieve gedachtes uit te wisselen met de mensen die hij vertrouwt. Eén van deze mensen is zijn neefje Rohan Kedar met wie Kalyan sinds jongs af aan een hechte band heeft. Binnen het team is Rohan verantwoordelijk voor het bedenken van scripts en de videoproductie. Daar waar mogelijk helpt Kalyan met de video opnames. Dit gebeurt meestal wanneer er meerdere personages in de clip zitten. De eindbewerking doet Kalyan nog wel zelf. Het schrijven van teksten gaat Kalyan relatief gemakkelijk af. Dankzij zijn guru en vader (Ustaad Sadafel Kedar) heeft hij sinds jongs af aan veel hindoeïstische geschriften gelezen. Hierdoor leerde hij niet alleen begrijpen wat hij zingt, maar verbreedde Kalyan onbewust zijn woordenschat. Ook het bedenken van nieuwe en eigen melodieën heeft hij te danken aan zijn vader. Al met al komt alle kennis die Kalyan in zijn jeugd van zijn vader heeft gekregen nu samen en acht hij de tijd rijp om zijn vleugels te gaan spreiden. Met een zorgvuldig samengestelde team van mensen met kennis van zaken en zijn eigen creativiteit hoopt Kalyan wereldwijd velen harten te gaan veroveren met zijn nieuwe muziek. Kalyan zegt hier zelf het volgende over: “Samen met mijn team breng ik als het ware een nieuw product op de markt wat niet alleen vernieuwend is maar ook verfrissend. Leuke creatieve clips, kwalitatieve opnames, leuke nummers en een ongekende commerciële sound.” aldus de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: