Artiest Oji aan de slag in de muziekscene

‘Hij is terug’

Artiest Jiret Van der kamp heeft zijn werkzaamheden qua muziek opgepakt. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie via Mc Vuure.  ‘Hij is terug’ benadrukt het management van de artiest. Als promoter staat Mc Vuure achter Faisel Priyor (manager) en het werk van Oji.  Jiret Van der kamp, oftewel Oji voorheen bekend als Oom Ji, is een Surinaamse zanger die vooral bekend staat om zijn mooie love songs “Gitara” ft Tjatjie, “Go fii” ft Enver & Hitte enz. Love songs die vaak de nummer 1 haalde op de Surinaamse radio en tv. Velen noemen hem zelfs “king of love songs”.

In 2016 vertrok Oji naar Nederland. De eerste jaren in Nederland was het even stil met zijn muziek, maar is sinds kort weer druk bezig. “Proost op ons” is de nieuwste single van de artiest en daarmee hoopt hij op een come back. Hij hoopt gehoord en gezien te worden op de Surinaamse radio en televisie. Ook hoopt hij op een doorbraak in Nederland, daar werkt hij al heel hard voor en is ook goed op weg. De artiest is ook zelf producer in zijn eigen studio (Meloji music). Oji werkt nu samen met High Quality Lines dus de fans (en toekomstige fans) kunnen vanaf nu heel veel van hem verwachten. Er staan al nieuwe liedjes klaar, samenwerking met Surinaamse en Nederlandse artiesten dus 2021 word een druk muzikale jaar voor de artiest.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: