Waldy Simson bezoekt NAKS

Onlangs is de welbekende veelzijdige kunstenaar Waldy Simson op bezoek geweest bij de culturele vereniging NAKS. Hij werd daar officieel verwelkomd door de directrice,  mevrouw Siegmien Staphorst. Omtrent dit bezoek deelt de veelzijdige kunstenaar het volgende mee aan Dagblad Suriname. Na uitwisseling van informatie over elkaars culturele- en kunstzinnige activiteiten hebben Staphorst en Simson het met elkaar ook gehad over hun intentie tot mogelijke toekomstige samenwerking op eerder genoemde gebieden. Simson schonk aan NAKS een ingelijste foto waarop hij poseert,  met onder andere Nelson Mandela. Hij kreeg uit handen van mevrouw Staphorst een exemplaar van de NAKS Iconen Kalender 2021 en overhandigde op zijn beurt een exemplaar van zijn pas verschenen Kalender Waldy Simson 1 aan Siegmien Staphorst. Het hulde brengen aan Surinamers die op, onder andere, cultuur- en kunstgebied uitzonderlijk gepresteerd hebben en daardoor absoluut niet in de vergetelheid mogen geraken is een gemeenschappelijk doel van en de organisatie NAKS en de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: