Samenwerking artiest COBRA JACK & N-joy music

N-joy music heeft de nieuwste videoclip van COBRA JACK onder de naam ‘TIENWA’. COBRA JACK is vanaf het begin lid van N-joy music. Na een jaar lanceert hij weer een december Hot song. Vorig jaar hadden zij  het nummer ‘Nagara’ uitgebracht. ‘Nagara’ is nog steeds een hit en is ook viraal gegaan op tiktok. Het is bekend dat Cobra Jack zijn eigen nummers schrijft. Alle nummers van Cobra Jack  zijn te vinden op youtube. Cobra Jack vindt eigen nummers schrijven heel erg leuk en het is zijn passie. ‘Eigen nummers schrijven doe ik al van kleinsaf, net als mijn wijlen vader Indel Changoer meer bekend als Black Cobra. Ik heb al jaren een samenwerking met N-joy music en ik doe ook live optredens. Een  speciale dank aan alle mijn fans die mij tot nu toe poweren en genieten van mijn eigen geschreven nummer. Ook bedank ik N-joy music namelijk Akash Patti  en zijn producers voor top muziek en het arrangement.  Dit nummer genaamd Tienwa heb ik samen met Ashwien Soorsatie geschreven en gezongen’ aldus de artiest in een gesprek. Akash Patti  geeft mee dat N-joy music heel veel producties, vooral eigen nummers zal brengen. N-joy music vindt eigen nummers uniek, aangezien er weinig Surinaamse artiesten zijn met eigen songs. 

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: