Oma (54) en 2-jarige kleindochter dodelijk aangereden door truck

De 54-jarige Ilse Wagijo en haar kleindochtertje Casey Klyem van 2 jaar zijn maandagochtend tegen negen uur dodelijk aangereden door een vrachtwagen met oplegger op de Oost-Westverbinding in het district Saramacca, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Calcutta kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen, een bromfiets en een voetganger en dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een grootmoeder en haar kleindochter die ter hoogte van km 53 op de Catharina Sophiastraat door een vrachtwagen met oplegger dodelijk zijn aangereden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens het voorlopig politieonderzoek is het 2-jarig meisje op een bepaald moment de straat opgerend. Haar oma ging haar achterna en op dat moment werden beiden aangereden. De vrachtwagenbestuurder kwam vanuit de richting van Boskamp en reed richting Paramaribo.

Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur, die niet onder invloed van alcohol verkeerde is in het belang van het onderzoek ingevorderd. De truck is ter herkeuring in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: