Binnenlandse Zaken naar Saramacca om landsdienaren te registreren

Het ministerie van Binnenlandse Zaken gaat woensdag 16 en donderdag 17 december naar Saramacca om de ambtenaren woonachtig en werkzaam in dit district te registreren, zo meldt dit ministerie maandag 14 december. De registratie is bedoeld voor ambtenaren die zich online nog niet hebben geregistreerd. De ambtenaren kunnen zich aanmelden op het terrein van het districtscommissariaat Saramacca aan de Landingstraat van 08.00 uur tot 18.00 uur. Voor de registratie moet men meenemen een legitimatiebewijs, laatste beschikking/resolutie en een kopie van een diploma van de hoogst genoten opleiding

De registratie geldt voor ambtenaren van alle ministeries. Het doel van de registratie is om de rechtspositie van ambtenaren in orde te maken, alsook een duidelijk beeld te krijgen van het ambtenarenbestand.  Minister Bronto Somohardjo wil van een informatiegedreven overheid naar een datagedreven overheid. De bewindsman doet een beroep op de ambtenaren van Saramacca om zich te registeren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: