Vier nieuwe Covid-19 besmettingen geregistreerd zondag

Vier personen zijn zondag met het Covid-19 virus besmet geraakt, aldus de ‘s avonds bijgewerkte officiële Covid-19 website. Het aantal besmettingen zaterdag bleek echter 10 te zijn en niet 1, zoals de Covid-website in eerste instantie had vermeld. Het gebeurt nu en dan dat die website onjuiste informatie verstrekt, die dan op een later moment wordt gecorrigeerd. Er zijn zondag 47 tests uitgevoerd. Drie patiënten zijn genezen verklaard. 

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt 25. 1.330 Personen, niet positief getest, bevinden zich nog steeds in quarantaine. Op de Intensive Care Unit’s (ICU’s) bedraagt het aantal patiënten 3 en 5 personen worden nog buiten ICU’s verpleegd in de ziekenhuizen. Zeventien positief geteste persoon bevinden zich in isolatie. Het totaal aantal positieve besmettingen sinds de aanvang van de Covid-pandemie bedraagt 5.353

error: Kopiëren mag niet!