SHARWINSAX lanceert solo album: SAXAFRO

De talentvolle Sharwin Pancham is heel actief op de Saxofoon. Dagblad Suriname verneemt het volgende van de artiest. Na vele successen met covers van diverse Nederlandse hits heeft de artiest SHARWINSAX besloten om nu zijn eigen nummers te componeren. De 20-jarige opkomende artiest is hiermee de eerste die een album lanceert waarbij saxofoon de lead zal zijn op afro-urban vibes. Samen met producer ERAH heeft hij dit kunnen realiseren. Door samen dagenlang hard te werken in de studio en veel creativiteit in dit project te stoppen heeft de artiest zijn mini-album kunnen realiseren. Hiermee wil de saxofonist zijn droom als solo artiest waarmaken. Zo zal hij in de toekomst meer solo tracks releasen. Naast zijn solo carrière werkt hij dagelijks met verschillende opkomende en toch wel grote namen uit de muziekwereld. Zoals hij zelf altijd zegt  “Stay tuned!”. Het is een nieuw concept voor de hedendaagse muziekwereld. Dit album is per heden, 12 december te beluisteren via verschillende streamingdiensten. De datum voor de release van het album is met zorg gekozen, het is een speciale dag, het is de verjaardag van zijn moeder. “Aan de titel keuzes van de tracks kan je afleiden wat mijn favoriete kinderfilm is.” vermeldt Sharwin erbij. Verder verklapt hij nog dat er een spectaculaire clip van zijn nummer zal uitkomen in de loop van de week. De artiest bedankt al zijn fans en hij belooft hen nog veel meer voor de komende tijden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: