Weer lijk man in vat aangetroffen

Weer is het lijk van een man, van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn, aangetroffen. Nabij een kreeg die uitmondt in de Surinamerivier werd gisteren door een visser een vat met een lichaam erin gesignaleerd, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Paranam kreeg rond 10.45 uur de melding dat ter hoogte van het Legwanapark te Waterland een lijk in een vat, dat voorzien was van twee sloten en een ketting, was aangetroffen. Gelet op de kleding, die zichtbaar was, trok dit de aandacht van de visser.

Het bleek te gaan om het lichaam van een man van wie de voeten gebonden waren met touw. Zijn gezicht en andere lichaamsdelen waren behoorlijk aangevreten, zo schrijft het korps. Het vermoeden is, dat deze man is vermoord en daarna in het vat in de rivier is gedumpt. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Onlangs, 29 november, werd ook de Colombiaan Victor Enrique Serrato Novoa gekneveld aangetroffen in een vat in de Surinamerivier. Deze man werd 25 november nog gezien samen met de Dominicaan Abreu Ott Neftali, die 29 november als vermist werd opgegeven door zijn familie. De Colombiaan werd door twee nepagenten bij de Maretraite Mall gegijzeld. De auto van de Dominicaan werd later aangetroffen op het terrein van dat winkelcentrum.

error: Kopiëren mag niet!