N-Joy Music Studio lanceert cover song met Lucky Singh

N-Joy Music Studio is continue bezig in de muziekscene. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Akash Patti.  Het is ondertussen alom bekend dat N-Joy Music een samenwerking is aangegaan met de Nederlandse/ Indiase zanger Lucky Singh. Dit keer is ‘Aaine ke sau tukde mix’ het resultaat van de samenwerking. ‘Het is een eer om te werken met Lucky Singh. Wij proberen steeds iets nieuws te doen qua muziek zodat alle liefhebbers ervan houden. Wij doen niet alleen Bollywood maar ook andere muziekstijlen, neem maar zelf een kijkje op de Youtube Channel van N-joy music’ aldus Akash. Lucky Singh is ook bezig met kennisoverdracht qua muziek en geeft mee dat hij op een basisschool lessen verzorgt. Daarnaast zitten nog tal van leerlingen bij hem op prive-les.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: