Leerlingen Kennedyschool in de bloemen gezet

Op dinsdag 8 december heeft Lions Club Kwatta in verband met kinderdag een activiteit georganiseerd voor de leerlingen van de Kennedyschool. Dit evenement is een jaarlijks terugkerend project van de Lions Club Kwatta en is mede tot stand gekomen door de verschillende donateurs en de opbrengsten van Divalibroden, zegt president Ganesh Laigsingh tijdens een gesprek. Hij gaf verder aan dat er voor de Kennedyschool is gekozen gezien het een speciale doelgroep is en 3 december was dan ook de dag van de mens met een beperking waardoor de keus op hen is gevallen.

De dag begon met een ontbijt voor de kinderen. Daarna een luchtig ochtendprogramma waaraan Dj Don en Dj Joel invulling hebben gegeven door de kinderen bezig te houden. Er was een clown, schminken, grabbelton, suikerspin en popcorn. Ook de oudere kinderen zijn aan hun trekken gekomen, benadrukt de president. Aan het eind van het ochtendprogramma werd er een lunch aangeboden. Verder kregen de kinderen cup cakes, ice-cream en een snoepzakje. “De kinderen vonden het een geweldige dag en waren echt tevreden.”

De Lions Club Kwatta bedankt de sponsors voor hun liefdevolle ondersteuning. Aan het einde van het programma is een gift overhandigd door de president aan de directeur van de Kennedyschool voor het aankopen van broodbeleg elke morgen voor de kinderen van het internaat.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: