GENTLE lanceert Patohiya / Loese Loese Mashup

De bekende muziekformatie GENTLE uit Nederland heeft hun nieuwste productie Patohiya / Loese Loese Mashup uitgebracht. Dagblad Suriname verneemt het volgende hierover. Het is een 100 procent live record mashup. Verder heeft het team  al een drie-tal songs opgenomen voor lancering in de komende periode. Voor de komende week staat er ook een video release in de planning. Hierbij heeft hun nieuwe aanwinst, zangeres Jennah, haar zangkunsten gedemonstreerd. De muziekformatie doet hun projecten in samenwerking met Selecta Beats. De leden van de muziekformatie zijn, Sagar Malik, Roberto,  Henk Gopal , zangeres Jennah.   Glenn Felter (Drums), Moenan Malhoe (Bass), Akeyz Anil Maharban (Keyz), Radjesh Chinkoe (Gitaar), Naveen Lachminarainsingh en Wikash Soerdien (Percussie). Alle producties zijn te bekijken en beluisteren via hun Youtube channel MUSICGENTLE. Ook zijn hun nummer hier op diverse radio stations te beluisteren.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: