Prijswinnaars 2e Donner/Self Reliance schrijfwedstrijd ontvangen prijs

Oud-minister Betterson winnaar wedstrijd

De winnaars van de tweede Donner/Self Reliance schrijfwedstrijd 2020 hebben afgelopen woensdag hun prijs in ontvangst mogen nemen in de Buitensociëteit het Park, zo meldt de stichting Don Walther Fonds, SDWF.

De winnaar is oud-minister van Regionale Ontwikkeling Stanley Betterson met de titel ‘Een jager verdween’. De tweede prijs werd in de wacht gesleept door Antoinette Simons met de titel ‘Berichten uit het verleden’ en Lucien Chin A Foeng ontving de derde prijs voor haar titel ‘De dokterstudent’.

De SDWF heeft onder andere ten doel het bevorderen van de lees- en schrijfvaardigheid in het algemeen en in het bijzonder bij de jeugd.

In het kader van haar doelstelling heeft de stichting in 2018 de eerste Donner Schrijfwedstrijd georganiseerd met een succesvol verloop. Deze werd gewonnen door Willem Goedschalk met het boek ‘Jonah’.

Het Nationaal Covid-19 Management Team had dispensatie verleend aan het bestuur van SDWF voor de prijsuitreiking, met in achtneming van de richtlijnen zoals uitgegeven door het ministerie van Volksgezondheid.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: