Nail Polish trailer: Arjun Rampal en Manav Kaul beloven een meeslepend rechtbankdrama

De trailer van ZEE5’s aankomende rechtbankdrama Nail Polish is uit. In de Bugs Bhargava Krishna hebben Manav Kaul, Arjun Rampal en Rajit Kapur  de hoofdrol.

In de trailer ontmoeten we Sid Jaisingh (Rampal), een hooggeplaatste pleiter die een Rajya Sabha-zetel wordt beloofd als hij de zaak van Veer Singh wint. Veer (Kaul) wordt beschuldigd van het vermoorden van twee migrantenkinderen. Aan de oppervlakte lijkt Nail Polish te draaien om een eenvoudig moordproces, maar er is meer aan de hand dan je op het eerste gezicht zou denken.

Het verhaal van Nail Polish beweegt zich heen en weer in de tijd, waardoor het interessant is voor het publiek. Volgens de makers is de film “een uniek geconstrueerd moordproces waarbij het achtergrondverhaal en de rechtszaak naadloos verweven zijn in een reis van criminele ontdekkingen die het publiek laat gissen tot het einde toe”.

Arjun Rampal noemde de film een ‘veelbelovend project’ en zei eerder: “Vanwege een prachtige cast in combinatie met een zeer verslavende energie en helderheid van de regisseur van Bugs Bhargava Krishna, is dit een project dat zeer veelbelovend is en iedereen in staat stelt zijn grenzen te verleggen naar een niveau, dat zich hopelijk zal transformeren in iets heel bijzonders.” Voor Manav Kaul is Veer Singh de “moeilijkste en spannendste” rol die hij tot nu toe heeft gespeeld.

Nail Polish zal vanaf 1 januari 2021 op ZEE5 gaan streamen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: