Muziekformatie Diamonds 2000 : Geen reis naar Suriname in december 2020

Een bekende Nederlandse muziekformatie die Suriname toch wel regelmatig heeft bezocht is Diamonds 2000. Dagblad Suriname verneemt het volgende van manager, leider en zanger Hans Jagbandhan.  Diamonds 2000 is opgericht op 13 april 2000 onder leiding van Hans Jagbandhan. Diamonds 2000 is het verlengde van de voorheen bekende en succesvolle formatie “The Indian Diamonds”. De muziekformatie heeft ons land gedurende 18 jaren vaker bezocht. Voor dit jaar,  2020,  is het helaas niet mogelijk vanwege de covid-19 situatie. De huidige leden zijn Hans Jagbandhan,  Anupa Bhagwandin, Abid Hussain, Danny Biervliet, Dennis Chamman,  Ashwin Khodabaks, Jozef Nitch, Raya Hadvie, Marian Masiek, Hasim Ketwaru, Romero Panday, Vikash Gobind. Het plotselinge heengaan van radio- en programmamaker Roël Bechoe zo kortgeleden, is een groot verlies voor de muziekgroep. Wijlen Roël Bechoe heeft heel goed met de groep samengewerkt en gedurende 18 jaren al de tours gecoördineerd. Vermeldenswaard is ook dat alle cd’s van Diamonds 2000 via Roel Bechoe op de markt zijn gebracht.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!