Identiteit vijf dodelijke slachtoffers zware aanrijding Afobakaweg bekend

Het Korps Politie Suriname bericht donderdag, dat de identiteit van de bij een zware aanrijding tussen een pick-up en een busje zondag op de Afobakaweg om het leven gekomen vijf personen bekend is. Bij het ongeluk raakten acht inzittenden gewond.

Alle vijf overledenen waren inzittenden van het busje inclusief de 49-jarige bestuurder Hansfried Runo Huur. De personalia van de vier anderen zijn Eniman Zandveld (48), de 53-jarige militair Leo Paulus, echtgenoot van Irene Sandar (41) en vader van het 11-jarig meisje Lorenza Paulus.

De vijf gewonden die opgenomen zijn in het ziekenhuis zijn A.P. (44) en haar vier kinderen E.P (19), Y.Z. (16), U.Z. (12) en de 8-jarige R.Z. De gewonde slachtoffers zijn respectievelijk de vrouw en kinderen van Eniman Zandveld die om is gekomen bij deze aanrijding.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de lichamen ter obductie in beslag genomen.

De verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek van deze aanrijding.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: