Uitbetaling personeel dat stembiljetten vouwde voor de verkiezingen van 25 mei start 10 december

Het ministerie van Binnenlandse Zaken begint donderdag met het uitbetalen van personen die stembiljetten hebben gevouwen voor de verkiezingen van 25 mei Het gaat om een bedrag van ongeveer 1.8 miljoen Surinaamse dollar, dat moet worden betaald aan de ruim vierhonderd personen die hieraan hebben gewerkt, zo meldt het ministerie woensdag.

Zij hebben vanaf 13 mei gedurende anderhalve week geholpen met het vouwen van de ruim 800.000 stembiljetten voor de verkiezingen van leden van de Nationale Assemblee en de Ressortraad.

Het vouwpersoneel kan zich donderdag en vrijdag van 08.00 uur tot en met 18.00 uur en zaterdag 12 december van 09.00 uur tot 15.00 uur met hun legitimatiebewijs aanmelden op de financiële afdeling van het ministerie van Binnenlandse Zaken aan de Wilhelminastraat. 

Het ministerie is ook klaar met de administratieve zaken met betrekking tot het uitbetalen van het stembureaupersoneel. Dit personeel zal na 14 december via de commissariaten worden uitbetaald.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: