December blad: Ode aan Erwin de Vries

Het december blad van Kalender Waldy Simson 1 is opgedragen aan de schilder en beeldhouwer Erwin de Vries. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van de veelzijdige kunstenaar.  Met het gedicht getiteld “Erwin”, wordt er een ode gebracht aan de Vries, die ook voor Simson nog steeds een levende en onuitputtelijke bron van inspiratie is. Aan het gedicht heeft de veelzijdige kunstenaar deels in Suriname, Nederland, Aruba en Jamaica gewerkt. Het is ook opgenomen in zijn tweede geschreven boek “Nieuwe pennenvruchten van Simson”,  waarin Waldy Simson, onder andere, heeft geschreven over zijn ontmoeting met Nelson Mandela. Dochter van Erwin de Vries en kunstenares Gudrun de Vries heeft namens haar familie van Simson een exemplaar van Kalender Waldy Simson in ontvangst mogen nemen. De kalender is geproduceerd in Suriname, heeft kalenders van maar liefst nog vier jaren, staat in het teken van door Simson gemaakte kunst, is direct te gebruiken en is naast een uniek geschenk ook een perfect middel om sociale projecten te helpen ondersteunen. Uit de opbrengsten van de verkopen van het eerste jaar van Kalender Waldy Simson 1 zal een concreet project ten behoeve van de Nationale Stichting voor Blinden en Slechtzienden in Suriname ondersteund worden.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: