Badhaai Do: Een gay man en een lesbische vrouw

Na het succes van Badhaai Ho, kondigde Junglee Pictures Badhaai Do aan met Rajkummar Rao en Bhumi Pednekar in de hoofdrol. Rajkummar speelt voor het eerst de rol van een Delhi agent op het scherm, die de enige mannelijke agent in een mahila thana, terwijl Bhumi de rol van een PT-leraar speelt.

Volgens de berichten gaat de film over deze twee personages die in een lavendelhuwelijk zitten. De term werd gebruikt in de jaren dertig van de vorige eeuw, maar is nog steeds relevant omdat het gaat om een schijnhuwelijk dat bedoeld is om de verdenking te onderdrukken dat een of beide echtgenoten homoseksueel of biseksueel zijn.

Net als de vorige film gaat ook deze film over de druk van de familie wanneer een homo en een lesbienne tot een huwelijk worden gedwongen. Met een onderwerp als dit zijn de makers van plan om het op een gevoelige manier en met extra zachte humor uit te voeren.

 Harshavardhan Kulkarni regisseert Badhaai Do en de opnamen beginnen in januari 2021.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: