50 jarig huwelijksjubileum voor echtpaar Ballab – Goerdin

Het was een bijzonder mooi moment voor het echtpaar Ballab – Goerdin. Dit tweetal uit het ressort Houttuin heeft op 5 december 2020 hun 50 jarig huwelijksdag mogen gedenken temidden van hun kinderen, kleinkinderen en familieleden. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van BIC Wanica Zuid-Oost.

Echtgenoot Ballab Krishnadath is geboren op 13 april 1953 in het district Suriname, thans Wanica en komt uit een gezin van 10 kinderen. Zijn loopbaan zag er als volgt uit: hij werkte als handlanger en bouwvakker, daarna in West Suriname voor het bedrijf Haukes. Om zijn loopbaan af te sluiten mag vermeld worden dat hij gedurende 34 jaren bij de Firma Kersten N.V heeft gewerkt en wel tot zijn pensionering. Als ontspanning heeft hij het kijken naar voetbal en damwedstrijden. Echtgenote Goerdin Ramdoelarie gehuwd Ballab is geboren op 30 mei 1953 in het district Commewijne en komt uit een gezin van 10 kinderen. In haar jeugd hielp zij haar ouders met de huishouding, in de landbouw en veeteelt.

Het huwelijk is tot stand gekomen door tussenkomst van een familielid van Goerdin en uiteindelijk zijn zij in het huwelijksbootje gestapt. Uit dit huwelijk zijn er 7 kinderen geboren namelijk 5 dochters en 2 zonen, ook hebben zij nog 10 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Het echtpaar belijdt het hindoe geloof, is een frekwente mandir bezoeker maar vanwege de Covid -19 situatie doen zij het even rustig aan. Het  jubilerend echtpaar mocht uit handen van de  Districts Commissaris,  dhr . Mohamed S. Goelaman,  die vergezeld was van zijn staf de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een ingelijste foto in ontvangst nemen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: