Politie-informatie over aanrijding Afobakaweg met vijf doden en acht gewonden – Identiteit doden nog niet bekend…

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag, dinsdag 8 december, een persbericht uitgebracht over de zware aanrijding afgelopen zondagmiddag op de Afobakaweg waarbij vijf doden, waaronder een militair, en acht gewonden te betreuren waren.

De politie van het bureau Paranam kreeg zondagmiddag een melding van een aanrijding tussen een pick-up en een Noah busje. Beide voertuigen hadden in tegenovergestelde richtingen gereden over de Afobakaweg.

In de pick-up zaten een moeder, een vader en een kind en in het bestelbusje tien personen inclusief de bestuurder. Door tot nog toe onbekende oorzaak ontstond tussen mast 18 en 19 een zware botsing tussen deze twee voertuigen. Drie mannen, een vrouw en een meisje in het busje, van wie de volledige personalia nog steeds ontbreken, lieten het leven en zaten bekneld in het bestelbusje. Met behulp van de brandweer werden de vijf lichamen uit het voertuig

gehaald. 

De andere vijf raakten zwaargewond en zijn in ambulances

afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De drie inzittenden van de pick-up gingen per eigen gelegenheid naar de SEH.

Beide voertuigen liepen aanzienlijke schade op. Het rijbewijs van de pick-up bestuurder is in beslag genomen.

De vijf lichamen zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: