Mrs Grand International Suriname: Een beauty pageant bestemd voor alle vrouwen

De Stichting Teen Miss & Mister Caribbean Suriname is wederom nog een verkiezing aan het voorbereiden. Het gaat om een nieuw concept en nieuw pageant, Mrs Grand International Suriname. Middels deze beauty pageant zorgt de organisatie voor een platform ten behoeve van de Surinaamse vrouw. Het enige dat vereist wordt is in de leeftijds categorie zijn van 28 en 45 jaar en deelname aan audities. De organisatie zal in de komende weken meer bekendmaken voor registratie en auditie voor de Mrs Grand International Suriname. Het gaat om een verkiezing waarbij de Surinaamse vrouwen zullen strijden voor de titel Mrs Grand International Suriname. Vervolgens krijgt de winnares de kans om Suriname te vertegenwoordigen op een internationaal podium. Het doel van deze verkiezing is om de vrouwen eraan te herinneren dat je alles kunt bereiken, ongeacht je leeftijd of status in het leven. De geselecteerden zullen deelnemen aan de opening en introductie, Talenten, Avondjurk en de finale vraag en antwoorden ronde. De score van alle rondes samen zal de New Mrs Grand International Suriname bepalen. Ze zal het komend jaar de merkambassadeur van Suriname zijn en zal deelnemen aan activiteiten zoals openbare toespraken, liefdadigheidswerk, modellenwerk en nog veel meer.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: