Kinderen van 7 kindertehuizen verblijd

ChietSana Foundation heeft de kinderen van in totaal 7 kindertehuizen een leuke dag kunnen bezorgen. Dagblad Suriname verkreeg de informatie van CEO Chietra Bahora. Ondanks de covid-19 situatie is het team niet stil blijven zitten. Zij hebben samen ernaar toe gewerkt dat de kids van vier kindertehuizen te weten Sukh Dhaam & Huize Eklissea te Commewijne, Elim van de Heer op Houttuin en Mamanteng op Lelydorp voorzien zijn van een Diwali maaltijd. Deze bestond uit bara, roti/rijst, aardappel kousenband, pompoen, daal en een fruitcocktail. De kinderen hebben erg genoten van de maaltijden. Vervolgens heeft de stichting in het kader van Kinderdag in totaal 100 kinderen en 10 begeleiders kunnen verblijden met een speelmiddag in de Paramaribo Zoo, waarbij ze getrakteerd werden op een lekker McDonald’s maaltijd. De kinderen van kindertehuis Saron, Efraan en Arya Dewaker hebben een super leuke dag gehad. Het 2e project kwam tot stand in samenwerking met McDonald’s, Paramaribo Zoo en Real Life Entertainment. Alles heeft plaatsgevonden met inachtneming van de Covid maatregelen. Chietra kijkt zeer tevreden terug op dit project. Er is beeldmateriaal vastgelegd door Supro Media en de reportages zijn te bekijken via sociale media kanalen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: