EBS start weer met opnemen meterstanden

De N.V. EBS gaat weer meterstanden opnemen, omdat het bedrijf wil dat de klant een rekening ontvangt die in lijn is met het stroomverbruik van die klant, aldus het bedrijf in een dinsdag uitgebrachte verklaring.

Het opnemen van de meterstanden kan volgens de EBS tot gevolg hebben dat elektriciteitsrekeningen lager of hoger kunnen uitvallen dan wat de klanten gewend waren in de afgelopen zes maanden. Doordat de meterstanden wederom frequenter worden opgenomen door de EBS, zullen de facturen een juiste weergave tonen van het elektriciteitsverbruik.

De EBS streeft ernaar om maandelijks juiste rekeningen aan te bieden en dat hoopt zij te bereiken door regelmatig de meterstand op te nemen, toegang te hebben tot de meter, de klanten de mogelijkheid te bieden de meterstand zelf door te geven en bij afwijkingen de klanten in de gelegenheid te stellen om een ‘reclame’ bij haar te deponeren.

De EBS doet een beroep op haar klanten om hun verbruik maandelijks ook zelf te monitoren en de meterstand conform het nieuwe opgave schema door te geven via My account, SMS, de EBS-website of via het Klant Contact Center, telefoonnummer 175. Reclameren over de elektriciteitsrekening is altijd mogelijk, bij voorkeur via het e-mailadres [email protected] of via 175.

De EBS schrijft, dat elke klacht of verzoek die zij ontvangt in behandeling genomen wordt. ‘Tevens zullen klanten gevrijwaard worden van incassokosten en het risico op afsluiting indien een klacht of verzoek bij ons nog in behandeling is.’

error: Kopiëren mag niet!