BOB Barber Bus is creatief idee van Eurwin Daans

Eurwin Daans is de initiatiefnemer van BOB Barber Bus in ons land. Hij vertelt het volgende in gesprek met Dagblad Suriname. Hij komt uit diverse organisaties waarbij men zelf initiatieven neemt en projecten doen. Zodoende dacht Eurwin , ‘ tijdens deze covid, hoe kunnen we ons zelf bezig houden?’ Hij heeft een groep van vrienden bij elkaar geroepen en voorgehouden omtrent dit leuke opportunity en om te beginnen met BOB Barber Bus. Een ieder was erbij toen ik hun alles liet zien. Het idee komt van creatief zijn en uiteraard is dit iets nieuws in Suriname” aldus Eurwin. Op zaterdag 05 december heeft BOB Barber Bus een test run gedaan. Momenteel is hun standplaats te Wakapasi. Er staan veel meer projecten in de planning. Op diverse dagen kan er via de facebookpagina debob597  gevolgd worden waar BOB Barber Bus er zal zijn. Middels dit nieuw initiatief willen zij ook boekingen willen stimuleren. Te noemen schedule cuts, dat wil zeggen dat men moet in schedule om te knippen, en is geschikt voor een ieder. Een toekomstplan is om ook aan visagie. Ook beschikt de Barber Bus uit een exclusieve lounge, waar klanten kunnen ontspannen voor of na hun afspraak.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: