Politierekruten worden gescreend

De politie rekruten van de lichting 2019-2020 zullen na een screening worden bevorderd. Dit is het besluit dat op een meeting tussen de regering, de politieleiding en de politiebond is genomen. Een commissie bestaande uit diverse deskundigen waarin ook de Surinaamse Politie Bond vertegenwoordigd is, zal de screening doen. Op basis van de resultaten zal worden overgegaan tot de bevordering. De streefdatum van 14 december voor de beëdiging en bevordering van de politierekruten staat overeind. Bij de screening zal rekening gehouden worden met de wettelijke overeenkomsten en indien er nieuwe zaken zijn bijgekomen. Volgens minister Kenneth Amoksi worden alle voorbereidingen getroffen om de datum van 14 december te halen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: