Personeel Bureau Dak- en Thuislozen nog zonder salaris

Claudette Etnel van de bond Bureau Dak- en Thuislozen maakt zich zorgen over het personeel, die een Kerst zonder enkele maanden salaris tegemoet dreigt te gaan. Meer dan 20 personen, betrokken bij de opvang van personen zonder vaste woon- en verblijfplaats, verkeren in onzekerheid. “Het is een blijkbaar vergeten groep, en niemand kijkt naar het goede werk dat dagelijks door deze mensen wordt verricht”, laat Etnel weten. De bondsvoorzitter zet uiteen dat een deel van het personeel al 5 maanden op salaris wacht, terwijl een andere groep uitkijkt naar een toegezegde verhoging van 25 procent. Enkele medewerkers gaven vorige week nog aan dat de situatie zo nijpend is geworden dat zij hun huis uit moeten en terug moeten naar hun ouders. De minister van Volksgezondheid heeft nog niet kunnen reageren op vragen vanuit de redactie aangaande deze kwestie.

RB 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: