Roeli’s Lighting & Decor: mooie projecten in het kader van Kerst

De eigenaar van Roeli’s Lighting & Decor, Ramon Jawalapersad,  bevestigt in een gesprek met Dagblad Suriname dat het bedrijf, ondanks de Covid-19 situatie een paar mooie projecten in de wacht heeft kunnen slepen. Het decoratiebedrijf zal maandag van start gaan met het opzetten van de bekende reuze kerstboom en wel op het Onafhankelijkheidsplein. Andere projecten zullen te merken zijn in de Palmentuin, nabij het monument te Kerkplein en op het Prof. Dr. Mr. Coen Ooft Plein. Het was niet mogelijk om nieuw decoratie ornamenten te importeren vanwege Covid.

Het team is creatief geweest en heeft ook eigen ornamenten kunnen creëren. Roeli’s Lighting & Decor heeft wel toestemming om outdoor projecten te doen te Roeli’s Event Venue aan de Kronenburg weg. Dit uiteraard met inachtneming van alle Covid-19 regels. Terugkomend op de reuze kerstboom is uit de archieven het volgende te halen. Met de ster als kruin is de boom 26 meter hoog en heeft aan de basis een diameter van 9.75 meter. Deze is ingekocht door Roeli’s voor US$ 35.000. Het bedrijf blijft beschikbaar voor een ieder binnen onze gemeenschap, ongeacht welke plaats de opdrachtgever inneemt in het dagelijks leven, zegt Ramon Jawalapersad.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: