Man (24) aangehouden voor verzenden postpakket met cocaïne

De 23-jarige R.R. is dinsdag 24 november door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat, zo meldt het Korps Politie Suriname zondag 6 december pas. De man heeft op dinsdag 21 juli een postpakket ter verzending naar Nederland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de Douane Recherche werd 62 gram cocaïne aangetroffen in het postpakket.

Zowel het postpakket en de cocaïne zijn door de Douane Recherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Narcotica rechercheurs hebben R.R. op zijn woonadres aangehouden. De man is na overleg met het Openbaar Ministerie voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen in voorlopige verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!