Drie verdachten van overval op geldtransporteurs opgepakt

Leden van de Recherche Regio Midden van het Korps Politie Suriname hebben afgelopen donderdag in het Matawaigebied Gran Oso te Sipaliwini, de 27-jarige B.V, D.H. (32) en de 31-jarige D.W. aangehouden. Zij worden ervan verdacht geldtransporteurs onder bedreiging van vuurwapens te hebben overvallen. De drie gingen er vandoor met een onbekend geldbedrag, zo bericht de politie zondag.

Aangifte van de benadeelde werd vrijdag 16 oktober gedaan op het politiebureau De Nieuwe Grond van afpersing.

Nadat rechercheurs de verkregen informatie hadden uitgewerkt, kwam het drietal in beeld. Een vierde verdachte is nog voortvluchtig. De drie verdachten zijn na overleg met het Openbaar Ministerie in voorlopige verzekering gesteld.

De politie roept transporteurs, die op dezelfde wijze slachtoffers zijn geworden, op zich in verbinding te stellen met de Recherche van Regio Midden via het telefoonnummer 582 050.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: