Bongo Immanuel lanceert nummer ‘Save the World’

Deze veelzijdige artiest, Bongo,  heeft zijn nieuwste song “Save the World’,  in een videoclip uitgebracht. Dagblad Suriname verkreeg de volgende informatie van Mc Vuure. Dit lied van Bongo Immanuel heeft betrekking op zaken die zich wereldwijd afspelen. De veelzijdige Immanuel gaat door met schrijven. Een ander nummer van hem is ‘Rude Boy’. Momenteel zit de artiest in Europa en hij heeft als doel om zich verder te ontwikkelen en zijn carrière op te bouwen mede ten behoeve van zijn gezin. Hij is een samenwerking aangegaan met Mc Vuure voor promotie. Producties van de artiest zijn momenteel te beluisteren op diverse muziek platformen, radio stations. De focus is nu  erop gericht om meer bekendheid te geven aan het nummer ‘Save the World’.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: