Laparkan opent agentschap te Para

Postbedrijf Laparkan heeft op 1 december een agentschap aan de Dalhbergstraat 1, te Para geopend. Louis Vismale, directeur van Stichting 1 voor 12, gaf tijdens een gesprek aan dat deze service naar het district is gebracht om de plaatselijke bevolking tegemoet te komen. Eerder moest men naar de stad afreizen, alleen maar om hun dozen op de post te doen. “De gemeenschap van Para hoeft niet meer helemaal naar Paramaribo om dozen te posten.” De opening van het agentschap van Laparkan in het district zal zorgen voor enige besparing.

Ook de districtscommissaris van Para, Marlene Joden, is verheugd. “Het gaat om het sociaal gedeelte en om de Paraanse gemeenschap, ik ben er heel trots.” Directeur Egon Audhoe van vrachtbedrijf Laparkan gaf aan dat het project al een tijdje gaande was. “Na een gesprek met de directeur van 1 voor 12 vernam ik aan dat er behoefte hieraan is. De mensen moesten ook in deze moeilijke situatie helemaal naar de stad om te posten en kwam dit moeilijk uit. Maar is nu deels op gelost. Verder werd aangegeven dat een deel van de opbrengsten zal gaan naar het sociaal werk van Stichting 1 voor 12.”

TM

error: Kopiëren mag niet!