Kinderdag op een ander manier

Gisteren en vandaag werden kinderen van verschillende scholen en tehuizen in de bloemetjes gezet in verband met kinderdag. Ook enkele leerkrachten van verschillende scholen probeerden de kinderen een speciaal gevoel te geven. Zij mochten namelijk in vrijetijdskleding naar school en werden verwend met hapjes en een drankje.

Kinderdag is namelijk op 5 december, maar hoe deze dag op zaterdag valt is er toch aan gedacht om deze dag vooraf te gedenken. Een leerkracht gaf tijdens een gesprek aan dat het dit jaar heel anders is verlopen. Feesten op school gaat heel moeilijk zijn, maar de kinderen op deze dag in de bloemen zetten kan wel anders zonder feesten. De kinderen die gisteren aan de beurt waren, zijn flink verwend. Vandaag gaan de leuke verrassingen door voor de kinderen die aan de beurt zijn. Ook enkele bedrijven en organisaties proberen het tot een aparte dag te maken voor de kinderen. Door te trakteren met hapjes, drankjes en door schoolbenodigdheden te schenken werden de kinderen ook verwend.  

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: