Ambtenaren klagen: niet iedereen krijgt belastingkorting SRD 750

Een onbekend aantal ambtenaren heeft in november geen heffingskorting van SRD 750 ontvangen. Dit beweert Glenn Swamipersad van het ‘CLO Collectief’ aan Dagblad Suriname. Waar het exact mis is gegaan, is niet duidelijk. In de verkiezingsmaand had de NDP-regering een beschikking goedgekeurd, waarin is opgenomen dat de belastingkorting van SRD 125 opgeschroefd is naar SRD 750 voor 6 maanden. De VHP-Abop regering heeft besloten om deze belastingkorting vooralsnog te handhaven. Gezien de hoge kosten voor levensonderhoud kijkt elke ambtenaar uit naar die SRD 750. Het blijkt dat dit bedrag niet bij eenieder is uitbetaald, wat voor teleurstelling heeft gezorgd. Het CLO Collectief is bezig na te gaan per ministerie wie de belastingkorting niet heeft ontvangen om dit onder de aandacht te brengen van de leiding van het ministerie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: