De feestdagen naderen en ik wil dat de verkoop vlot gaat

“De prijzen van groente zijn redelijk”, zegt een standhouder tijdens een gesprek. “De feestdagen naderen en ik wil ook zien dat de verkoop vlot gaat. Deze dagen gaat de verkoop beetjes bij beetjes, waardoor je uiteindelijk met veel niet-verkochte groente komt te zitten. Bladgroente ga je daarna niet kunnen verkopen,  dus je gaat ze moeten vervangen. Het is dan weer een verlies, wat juist niet de bedoeling is. Wij als standhouders kijken uit naar een succesvolle verkoop. De prijzen van de meeste bladgroenten variëren tussen SRD 5 en SRD 7.50. De prijs van sopropo was tussen de SRD 15 en 25, maar ligt nu zelfs tussen SRD 5 en SRD 15. Ik hoop dat deze verandering toch een vlotte aanloop brengt de komende dagen.”

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: