Somohardjo: ‘Wij zijn bang voor niemand’

Minister Bronto Somohardjo van Binnenlandse Zaken zegt dat de laatste periode duidelijk te zien is dat de opstelling van de Nationale Democratische Partij a-nationalistisch is. Ook de Biza-topman keurt de recente intimiderende uitspraken van ex-president tevens NDP-voorzitter resoluut af. “U heeft dat gemerkt op Onafhankelijkheidsdag en in wat ze voor ons hebben achtergelaten. Ik vind het jammer dat juist de ex-president zich zo opstelt. Hij moet juist een voorbeeld zijn voor de natie en de jongeren. Dat heeft hij niet gedaan”, zei de bewindsman woensdag kort voor de aanvang van de Raad van Ministersvergadering (RvM) aan journalisten. Somohardjo vindt het aan de andere kant heel goed hoe de gezamenlijke coalitie met hun statement de uitspraken van Bouterse heeft verworpen. Hij benadrukt dat hij zich in ieder geval niet bedreigd voelt vooral hoe de regering geleid word door president Chandrikapersad Santokhi die jarenlang zijn sporen heeft verdiend als politieambtenaar en vicepresident Ronnie Brunswijk die oud-militair is. “Wij zijn bang voor niemand en we zijn ready om dit land te dienen en onze mensen te beschermen”, aldus Somohardjo.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: